Тайландски супи – взрив от вкусове и невероятно преживяване. Докато ядете някоя от тези супи можете да плачете (от лютото) и в същото време да продължавате да вдигате лъжицата, защото въпреки острите подправки и тежестта, която предизвикват в стомаха са толкова вкусни, че е невъзможно да се спреш.
Основа за приготвяте на тайландските супи са: ориз, юфка, кокосово мляко, зеленчуци и чили. Когато се комбинират с допълнителни съставки и подправки, се получават неочаквани и интересни остри миксове.
Зеленчукова супа с пилешко месо и къри
Супа с морски дарове, къри с кокосово мляко
Зеленчукова супа с кокосово мляко
Том Ям – сладка и пикантна традиционна супа с морски дарове, лимонена трева, джинджифил, гъби, тайландски билки и сос от риба. Вместо на морски дарове могат да се използват пилешко или скариди. Ако сте яли бяла на цвят Том Ям , то това се дължи на прибавеното към нея кокосово мляко
Оризова супа с риба
Зеленчукова супа с тофу
Зеленчукова супа с кълнове, моркови и лук
Супа с тънка юфка и морски дарове
- Ще се видим във Facebook - 1.03.2021
- Нова година, нов късмет, нов проект - 11.02.2021
- Ти да видиш! Какво не знаеш за Швейцария. - 20.12.2020